Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament 2 camere Ion Iriceanu (Berceni)

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 4
Ultima actualizare 3 luni in urma
ID #2710
QR CODE
1 foto
1200.00 RON
260.04 EUR
221.52 GBP
283.92 USD
Tranzactie: Inchirieri
Apartament 2 camere Ion Iriceanu (Berceni)
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 4,
Modificat 3 luni in urma

Descriere

apartament 2 camere, suprafata 50mp, parter, decomandat, bloc cu 4 etaje, masina de spalat, televizor, bucatarie utilata, combina frigorifica, aragaz, mici imbunatatiri: balcon cu iesire din bucatarie + intrare separata prin balcon, parchet laminat, usi interior schimbate recent, baie cu instalatii sanitare schimbate, cabina de dus, termopan doar la bucatarie, partial mobilat (pat si un mic sifonier in dormitor, canapea in sufragerie). chirie 1 luna +1 garantie. pret 1000ron/ luna

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 2
Numar bai: 1
Suprafata utila mp: 50
Tip Imobil: bloc
An constructie: 1985
Balcoane: 1
Utilitati: apa, internet, tv, radet
Numar etaj: parter
Compartimentare: decomandat
Confort: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Facilitati transport: metrou, autobuz, tramvai
Zona: Ion Iriceanu

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 13. Feb 2018

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  1200.00 RON
  260.04 EUR
  221.52 GBP
  283.92 USD
  Contacteaza vanzatorul 074555xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 13/02/2018

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 4
  Ion Iriceanu

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!