Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament 4 camere de inchiriat proprietar Rahova

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 5
Ultima actualizare 6 luni in urma
ID #2714
QR CODE
1 foto
350.00 Euro €
293.72 GBP
1610.84 RON
376.71 USD
Tranzactie: Inchirieri
Apartament 4 camere de inchiriat proprietar Rahova
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 5,
Modificat 6 luni in urma

Descriere

Ofer spre inchiriere un apartament 4 camere zona Calea rahovei nr 321, liceul Bolinitineanu. Apartamentul este decomandat, are o suprafata de 90 mp, este situat la etajul 8 din 10 al unui bloc construit dupa anul 1987. Apartamentul este complet mobilat - modern, complet utilat, 3 camere- 2 dormitoare si un living spatios de 40 mp, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane spatioase si inchise. Dotari : gresie , faianta, parchet, usa lemn, aer conditionat, centrala termica proprie, costuri utilitati reduse .Apartamentul este stradal. Vecini : Liceul Bolintineanu, zona comerciala, banci , gradinite , Kaufland, Liberty Mall! Apartamentul este liber din 28.02.2018 dar se poate viziona. Merita vazut !, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 8, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 10, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 90, anul constructiei: 1987
Alte caracteristici: , Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 8, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 10, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 90, anul constructiei: 1980

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 3 din 4
Numar bai: 2
Suprafata utila mp: 90
Tip Imobil: bloc
An constructie: 1986
Balcoane: 2
Utilitati: centrala apartament, apometre pentru apa rece, contor gaze ,
Numar etaj: 8 din 10 etaje
Compartimentare: decomandat
Confort: 1
Regim ianltime: 10 etaje
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Renovat
Facilitati transport: RATB, tramvai
Zona: Rahova - sebastian, LICEUL BOLINTINEANU

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Daniela DENSOREAN
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  350.00 Euro €
  293.72 GBP
  1610.84 RON
  376.71 USD
  Contacteaza vanzatorul 074434xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Daniela DENSOREAN
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 5
  Calea Rahovei Nr.321

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!