Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament cu 2 camere, amenajat lux, in zona Calea Girocului

Ultima actualizare 1 saptamana in urma
ID #3791
QR CODE
380.00 Euro €
318.90 GBP
1748.91 RON
408.99 USD
Tranzactie: Inchirieri
Apartament cu 2 camere, amenajat lux, in zona Calea Girocului
Modificat 1 saptamana in urma

Descriere

Apartament cu 2 camere de inchiriat , amenajat lux, decomandat, bloc nou,balcon inchis, terasa mare 40 mp, Etaj 4 in zona Girocului intre Unitatea Militara si Giroc.Chiria este de 380 euro/luna + comisionul agentiei de 70% din prima chirie.Tel. 0744388832.La vizionare se semneaza un contract de intermediere. Informatiile tehnice au caracter informativ, ele fiind preluate de la proprietar.Valabil din 20 august .

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Agentie imobiliara
Numar camere: 2
Numar bai: 1
Suprafata utila mp: 50
Terase: 1
Numar etaj: 4
Compartimentare: decomandat
Confort: lux
Regim ianltime: 4
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 8. May 2017

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  380.00 Euro €
  318.90 GBP
  1748.91 RON
  408.99 USD
  Contacteaza vanzatorul Txxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 08/05/2017

  Locația imobilului

  Vânzătorul nu a specificat locația
  Dr.Gh.Marinescu Nr.7

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!