Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Inchiriere apartament 2 camere Tineretului metrou

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3
Publicat 3 saptamani in urma
ID #2593
QR CODE
400.00 Euro €
335.68 GBP
1840.96 RON
430.52 USD
Tranzactie: Inchirieri
Inchiriere apartament 2 camere Tineretului metrou
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3,
Publicat 3 saptamani in urma

Descriere

VissionHouse va propunem spre vizionare un apartament cu 2 camere situat in zona Tineretului pe calea Serban Voda. Imobilul a fost finalizat in anul 2000, etajul 4/P+8. Are o suprafata utila de 54mp in care se incadreaza living cu bucatarie deshisa, dormitor, baie si un balcon. Apartamentul este complet mobilat si utilat, are vedere atat catre parcul Tineretului cat si catre Parcul Carol. Se afla la o distanta de 10 min de mers pe jos atat fata de statia de metrou Tineretului cat si Eroi Revolutiei. Id Intern5572

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Agentie imobiliara
Numar camere: 2
Numar bai: 1
Suprafata construita mp: 60
Suprafata utila mp: 50
Tip Imobil: Bloc
An constructie: 2000
Balcoane: 1
Numar etaj: 4
Compartimentare: semidecomandat
Confort: 1
Regim ianltime: 8
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 30. May 2017

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  400.00 Euro €
  335.68 GBP
  1840.96 RON
  430.52 USD
  Contacteaza vanzatorul 073077xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 30/05/2017

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3
  Serban Voda

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!