Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament 2 camere de vanzare Aviatiei Strada Avionului

Romania, Bucuresti, Sector 1
Ultima actualizare 1 saptamana in urma
ID #3590
QR CODE
94000.00 Euro €
78884.80 GBP
432625.60 RON
101172.20 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Apartament 2 camere de vanzare Aviatiei Strada Avionului
Romania, Bucuresti, Sector 1,
Modificat 1 saptamana in urma

Descriere

Apartament 2 camere de vanzare Aviatiei Strada Avionului, zona cu verdeata, bloc retras la 50m de Strada Alexandru Serbanescu, statia de metrou la 100m, bloc anvelopat si curat, vedere spate.
Apartamentul se vinde asa cum este prezentat, dispune de ferestre din aluminiu cu rulouri exterioare, gresie, faianta, renovat total in 2015.
Pentru detalii si vizionari va asteptam cu un contact!

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Agentie imobiliara
Numar camere: 2
Numar bai: 1
Suprafata construita mp: 54
Tip Imobil: Apartament 2 camere
An constructie: 1986
Balcoane: 1
Utilitati: apa curenta, canalizare, electricitate, gaze
Numar etaj: 2
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Regim ianltime: P+4
Parcari: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Renovat
Facilitati transport: RATB, metrou
Zona: Aviatiei

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 20. Apr 2017

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  94000.00 Euro €
  78884.80 GBP
  432625.60 RON
  101172.20 USD
  Contacteaza vanzatorul 073046xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 20/04/2017

  Locația imobilului

  Romania, Bucuresti, Sector 1
  Strada Avionului

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!