Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Colentina - Soseaua Fundeni - vand apartament 2 camere, etaj 1/3, 2015

Romania, Bucuresti
Publicat 5 zile in urma
ID #3838
QR CODE
1 - 1 de 3
54000.00 Euro €
45316.80 GBP
248529.60 RON
58120.20 USD
Conditii: Nou
Tranzactie: Vanzari
Colentina - Soseaua Fundeni - vand apartament 2 camere, etaj 1/3, 2015
Romania, Bucuresti,
Publicat 5 zile in urma

Descriere

Acum vand CEL mai BUN apartament cu 2 camere, 56mp, La Etajul 1 din 3, cu Centrala Proprie, cu Balcon Mare si Bucatarie Mare situat intr-un bloc Nou, Finalizat in anul 2015, locuit, cu Loc de parcare in fata apartamentului, pe Soseaua Fundeni strada Spicului, la 400m de statia de Autobuz 253, vav de Statuie si Biserica. Blocul se afla la 200m de Malul Lacului Fundeni , cu vedere la Lac. Zona Foarte Linistita si vecini linistita. Acceptam Plata si Prin Credit Bankar Prima Casa si ipotecar. TVA este zero Lei.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 2
Numar bai: 1
Suprafata construita mp: 76
Suprafata utila mp: 56
Tip Imobil: BLOC NOU
An constructie: 2015
Balcoane: 1
Terase: 1
Utilitati: Are Toate utilitatile functionale: Gaz, Apa, Canalizare, Curent electric.
Numar etaj: 3
Compartimentare: dec
Confort: 1 sporit
Regim ianltime: 3 etaje
Parcari: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Facilitati transport: Autobuz 253
Zona: Colentina - Soseaua Fundeni

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Adrian
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  54000.00 Euro €
  45316.80 GBP
  248529.60 RON
  58120.20 USD
  Contacteaza vanzatorul 073903xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Adrian
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Bucuresti
  Spicului 38

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!