Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

LUX IMOBILIARE vinde apartament 2 camere, zona centrala!

Maramures, Baia Mare
Publicat 2 luni in urma
ID #2877
QR CODE
34500.00 Euro €
28952.40 GBP
158782.80 RON
37132.35 USD
Tranzactie: Vanzari
LUX IMOBILIARE vinde apartament 2 camere, zona centrala!
Maramures, Baia Mare,
Publicat 2 luni in urma

Descriere

Apartament 2 camere in Baia Mare, zona centrala, in bloc nou, cu suprafata de 40 mp, nedecomandat. Imbunatatiri: microcentrala, termopane, gresie, faianta, parchet, izolatie exterioara. Se vinde mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Pret: 34500 euro. Mai multe detalii pe www. lux-imobiliare. ro, Tel. 0773300692, Nr. Inreg. 2118

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Agentie imobiliara
Numar camere: 2
Numar bai: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
URL web companie: www.lux-imobiliare.ro

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 24. Nov 2017

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  34500.00 Euro €
  28952.40 GBP
  158782.80 RON
  37132.35 USD
  Contacteaza vanzatorul 077330xxxx

  Date despre vanzator

  Locația imobilului

  Maramures, Baia Mare

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!