Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament 3 camere zona Catanga Turnu Magurele

Romania, Teleorman, Turnu Magurele
Publicat 4 luni in urma
ID #2855
QR CODE
7200.00 Euro €
6042.24 GBP
33137.28 RON
7749.36 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Apartament 3 camere zona Catanga Turnu Magurele
Romania, Teleorman, Turnu Magurele,
Publicat 4 luni in urma

Descriere

Apartament 3 camere zona Catanga Turnu Magurele Teleorman, locuinta situata pe strada Taberei, bl.S3, et.4. Apartament cu 3 camere avand suprafata utila de 41 mp, pret de vanzare 7200€ negociabil.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 3
Numar bai: 1
Suprafata construita mp: 50
Suprafata utila mp: 41
Tip Imobil: Apartament 3 camere
An constructie: 1977
Utilitati: toate utilitatile
Numar etaj: 4
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: 2
Regim ianltime: P+4
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Jenica
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  7200.00 Euro €
  6042.24 GBP
  33137.28 RON
  7749.36 USD
  Contacteaza vanzatorul 076061xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Jenica
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Teleorman, Turnu Magurele
  Strada Taberei

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!