Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament 4 camere de vanzare Direct Proprietar Bucuresti Militari

Romania, Bucuresti
Publicat 1 luna in urma
ID #2853
QR CODE
79000.00 Euro €
66296.80 GBP
363589.60 RON
85027.70 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Apartament 4 camere de vanzare Direct Proprietar Bucuresti Militari
Romania, Bucuresti,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

Particular, vand apartament 4 camere mobilat/semimobilat/nemobilat, avand sufragerie (de trecere) , 3 dormitoare decomandate, 2 bai si o debara, confort 1. Etaj 3/4. Arata foarte bine, a fost modificat interior in 2002 si avem aprobari pentru asta (proiect). Blocul este reabilitat termic din 2012. Parchet de stejar raschetat. Caloriferele sunt schimbate de 2 ani (4 din aluminu si in sufragerie este din otel). Peretii exteriori sunt izolati si in interior (dinainte de a fi reabilitat blocul). Bucataria este largita si avem o debara amenajata pe balcon. Pe holul interior am amenajat un pod de depozitare. Orientat spre rasarit. Avem loc de parcare platit. Termoficare de la oras, foarte calduros iarna si economic la intretinere. In fata este un spatiu verde generos, cu multi copaci. Nu este la strada principala, zona este foarte linistita. Este la 8 minute de metrou Gorjului. In pret intra si mobila de bucatarie. Scara este spatioasa, foarte curata, si are mozaic pe jos. Apartamentul a fost renovat in 2002 si in 2010 am raschetat parchetul din nou. Exclus agentii (doar daca nu platesc comision).

Suprafete:
- sufragerie- 20,7 mp
- bucatarie- 8,3 mp
- dormitor 1- 13,2 mp
- dormitor 2- 10,5 mp
- dormitor 3- 9,8 mp
- hol 1- 6,6 mp
- hol 2- 5,4 mp
- baie 1- 5.8 mp
- baie 2- 1,8 mp

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 2
Suprafata utila mp: 81
Tip Imobil: Apartament 4 camere
An constructie: 1966
Balcoane: 1
Utilitati: apa curenta, electricitate, gaze,
Numar etaj: 3
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: 1
Regim ianltime: P+4
Parcari: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Renovat
Facilitati transport: RATB, metrou
Zona: Militari Apusului

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 4. Mar 2018

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  79000.00 Euro €
  66296.80 GBP
  363589.60 RON
  85027.70 USD
  Contacteaza vanzatorul 074462xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 04/03/2018

  Locația imobilului

  Romania, Bucuresti
  Strada Estacadei Nr.10

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!