Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Apartament 4 camere in Crangasi

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 6
Publicat 5 zile in urma
ID #3843
QR CODE
82000.00 Euro €
68814.40 GBP
377396.80 RON
88256.60 USD
Tranzactie: Vanzari
Apartament 4 camere in Crangasi
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 6,
Publicat 5 zile in urma

Descriere

Proprietar, vand apartament de 4 camere, situat la etajul 8/8 al unui imobil construit in 1984. Apartamentul este semidecomandat dispune de loc de parcare, boxa la subsol, 2 aparate de aer conditionat, centrala termica proprie, termoizolatie exterioara,terasa refacuta.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Imobilul se afla in cartierul Crangasi zona Ceahlau, aproape de metrou si de celelalte mijloace de transport in comun (41,178,162,163, 601)

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 2
Suprafata utila mp: 84
Tip Imobil: bloc
An constructie: 1984
Balcoane: 2
Utilitati: apa, gaze, curent electric
Numar etaj: 8
Compartimentare: semidecomandat
Regim ianltime: 8 etaje+ spatiu tehnic
Parcari: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Renovat
Facilitati transport: metrou, tramvai 41, autobuze 162,163,178
Zona: Crangasi

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Bonta Cristina
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  82000.00 Euro €
  68814.40 GBP
  377396.80 RON
  88256.60 USD
  Contacteaza vanzatorul 074722xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Bonta Cristina
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 6
  Strada George Valsan, Numarul 12, Bloc 109,

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!