Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Studio Incity Residence - Alba Iulia-mobilat utilat -vedere panoramica

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3
Publicat 1 luna in urma
ID #2669
QR CODE
80000.00 Euro €
67136.00 GBP
368192.00 RON
86104.00 USD
Conditii: Nou
Tranzactie: Vanzari
Studio Incity Residence - Alba Iulia-mobilat utilat -vedere panoramica
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

VIB & Partners va prezinta spre vanzare un studio in ansamblul rezidential Incity, situat la doar cateva minute distanta de Bulevardul Unirii si Piata Alba Iulia, precum si in apropierea statiei de metrou Dristor. Toate finisajele si dotarile sunt noi: parchet triplustratificat, gresie, faianta, tamplarie exterioara aluminiu cu geam termopan. Se vinde asa cum este vizibil in poze, complet mobilat si utilat.
Dispune de o terasa spatioasa cu vedere panoramica.

Studioul este inchiriat pe termen lung, se vinde cu sau fara chirias.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Agentie imobiliara
Numar camere: 1
Numar bai: 1
Suprafata construita mp: 57
Suprafata utila mp: 52
Tip Imobil: apartament
An constructie: 2008
Balcoane: 1
Numar etaj: 14
Compartimentare: semidecomandat
Confort: lux
Regim ianltime: 16
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Zona: alba iulia

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 30. May 2017

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  80000.00 Euro €
  67136.00 GBP
  368192.00 RON
  86104.00 USD
  Contacteaza vanzatorul 073241xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Companie
  Pe site din 30/05/2017

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3
  Incity Residence Alba Iulia

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!