Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Particular vand 3 camere iancului mobilat utilat reabilitat

Romania, Bucuresti
Ultima actualizare 2 luni in urma
ID #3194
QR CODE
75000.00 Euro €
62940.00 GBP
345180.00 RON
80722.50 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Particular vand 3 camere iancului mobilat utilat reabilitat
Romania, Bucuresti,
Modificat 2 luni in urma

Descriere

Vand Apartament 3 camere Piata Iancului confort 1,bloc din 1981 (rusesc) din beton armat,reabilitat termic in toamna 2016,civilizat,2 lifturi,semidecomandat cu dormitoarele si baile pe lateral,bucatarie mare,hol intrare mare,3debarale,suprafata totala 70mp,etaj 8/8+tehnic,administrare foarte buna,intretinere mica:sunt apometre la apa,nu sunt repartitoare de caldura la calorifere.
Situat pe strada Elev Stefanescu nr.2,intersectie cu Avrig,la 3 minute de metrou,scoli,banci,farmacii,magazine,etc.Zona este foarte linistita,ferita de zgomotele de la bulevard,teava de gaze pt.centrala urca pana la etajul 8.In scara sunt doua firme+camere supraveghere video de la parter pana la ultimul etaj.
Se vinde mobilat+utilat,exact cu tot ce se vede in poze.Are tot strictul necesar mutarii imediate,fara alte investitii,este curat,zugravit,nimic stricat.

Toate actele sunt in regula,cadastru/intabulare,impozit platit.zero7doi7zero3trei0trei
NOTA:
1.Referitor la etajul tehnic:acopera o parte din suprafata apartamentului.La nici un bloc nu exista etaj tehnic care sa acopere integral toata suprafata unui apartament sau a mai multor apartamente,altfel s-ar fi chemat mansarda/pod/etaj.
2.Terasa blocului este recent refacuta cu garantie.Nu sunt si nici nu au fost vreodata probleme de infiltrari de apa sau de prea frig/cald.E curata,scurgerile desfundate periodic.Subsolul blocului este la fel,curat si uscat.
3.Lifturile urca pana la etajul 7,apoi se urca un etaj pe scari.Exista ghena de gunoi la etajul 8.
4.Apartamentul este clasic,nu este lux, dar nici batranesc,este zugravit,curat,pereti drepti,toate instalatiile electrice/sanitare,electrocasnicele functioneaza.Se poate locui perfect in el asa cum este,fara investitii/reparatii.Daca ar fi fost amenajat cu marmura de Carrara/cada hidromasaj/mobila Casa Rusu,pretul ar fi fost  altul.
Cel mai bine:fiecare sa-si amenajeze dupa cum vrea.
Pretul NU include comisionul agentiilor.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 3
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 70
Suprafata utila mp: 68
Tip Imobil: Apartament
An constructie: 1981
Balcoane: 1
Numar etaj: 8
Compartimentare: semidecomandat
Confort: 1
Aer conditionat:
Lift:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Facilitati transport: metrou
Zona: iancului

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 16. Apr 2018

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  75000.00 Euro €
  62940.00 GBP
  345180.00 RON
  80722.50 USD
  Contacteaza vanzatorul 072703xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 16/04/2018

  Locația imobilului

  Romania, Bucuresti
  Soseaua Iancului

  Pe site-ul de anunturi imobiliare BazarulDeCase.ro gasiti urmatoarele categorii imobiliare:apartamente de vanzare , garsoniere de vanzare  , apartamente 2 camere de vanzare , apartamente 3 camere de vanzare , apartamente +4 camere de vanzare , case-vile de vanzare , terenuri de vanzare , spatii comerciale-birouri , ansambluri rezidentiale , schimburi imobiliare , apartamente de inchiriat , case-vile de inchiriat , anunturi cazare-turism , alte proprietati imobiliare ,cereri cumparari-inchirieri, anunturi imobiliare alte tari.