Apartament 3 camere Lujerului – cu inregistrare ANAF

România, Bucuresti, Bucuresti Sector 6
Publicat 3 luni in urmă
ID #19142
QR CODE
525 €
441 GBP
2.416 RON
565 USD
Condiții: Folosit
Tranzacție: Închirieri
Apartament 3 camere Lujerului – cu inregistrare ANAF
România, Bucuresti, Bucuresti Sector 6,
Publicat 3 luni in urmă

Descriere

Apartamentul este amplasat vis a vis de hotelul Sir Lujerului la intersecția străzilor Virtuții cu Fabricii, la 3 minute de stația de metrou Lujerului și tramvaiul 41 către nordul orașului, stații de autobuz și troleibuz.

Blocul este reabilitat termic, apartamentul este foarte călduros, întreținere mică iarna, are 2 lifturi de persoane și unul de marfă, scara blocului este dotată cu interfon și supraveghere video.

În proximitate se află hypermarketul Cora cu sală World Class, magazin Mega Image, Lidl, Mall Plaza, multiple bănci, farmacii, poștă, restaurante, terase, saloane de înfrumusețare, cafenea de specialitate, piață agroalimentară, locuri de joacă pentru copii, grădiniță, școală, spălătorii auto, parcul Iuliu Maniu și parcul Politehnica.

Apartamentul este complet mobilat și utilat, are 2 dormitoare, living, bucătărie open space, o baie, balcon și multiple spații de depozitare, atât în interior cât și pe balconul închis.

Dormitorul principal are un pat matrimonial și o comodă Mobexpert, oglindă, dormitorul mic are un dulap spațios și funcțional de la Ikea, stander haine, masă de călcat, draperii blackout. Pe hol, pe lângă cuier și pantofar Mobexpert, este amenajat încă un dressing, cu uși culisante oglindă, cu dulap Ikea, cuiere pentru accesorii. Baia are cadă și un dulap pe colț, realizat pe comandă, coș de rufe. Bucătăria și livingul au mobilier integral Mobexpert, mese, scaune, canapea extensibilă, fotolii, dulap și comodă TV. Balconul are spațiu generos de depozitare, cu rafturi și dulap realizat pe comandă, și spațiu de relaxare, cu măsuță de cafea și 2 scaune șezlong Ikea.

Apartamentul se închiriază cu toate electrocasnicele și electronicele, TV Panasonic, internet Wi-Fi și cablu Digi, mașină de spălat rufe Beko, repartitoare, fier de călcat, aspirator, combină frigorifică Whirlpool, plită și cuptor Ariston, hotă Franke, toaster, AC, imprimantă cu scanner, sistem audio. Cu tot ce e necesar într-o casă, perne, lenjerie de pat, prosoape, umerașe, veselă, tacâmuri, căni, pahare.

ATENȚIE: Nu se închiriază pentru mai puțin de 6 luni, plata în avans pe 1 lună, depozit de garanție 1 lună.

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Irina
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg,jpeg.
  Maximum marime: 10Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate doar despre acest anunț.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  525 €
  441 GBP
  2.416 RON
  565 USD
  Contactează vânzătorul 072822xxxx

  Date despre vânzător

  Seller's picture
  Irina
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  România, Bucuresti, Bucuresti Sector 6
  Str. Fabricii Nr. 2