Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa cu 2 camere Ravasel Sibiu

Romania, Sibiu
Ultima actualizare 4 luni in urma
ID #1243
QR CODE
10000.00 Euro €
8392.00 GBP
46024.00 RON
10763.00 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Casa cu 2 camere Ravasel Sibiu
Romania, Sibiu,
Modificat 4 luni in urma

Descriere

Vand urgent casa in satul Ravasel judetul Sibiu, nr.68,casa si curte intravilan ,cu 435 mp,cu 2 camere. se vinde cu 10000 euro negociabil sau schimb cu apartament 2 camere in Brasov zona buna , plus diferenta.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 2
Suprafata teren mp: 435
Tip Imobil: Casa
An constructie: 1995
Regim inaltime: Parter
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Zona: Sat Ravasel

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Cristian
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Seller's picture

  Casa de Bogdan ileana:

  Unde este casa? Care e ultim preț? Are apa.canalizare.încălzire Curent electric?
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  10000.00 Euro €
  8392.00 GBP
  46024.00 RON
  10763.00 USD
  Contacteaza vanzatorul 077376xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Cristian
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Sibiu

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!