Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa de vanzare aproape de statiunea Caciulata Valcea

Romania, Valcea, Calimanesti
Publicat 1 luna in urma
ID #2722
QR CODE
41900.00 Euro €
35162.48 GBP
192840.56 RON
45096.97 USD
Tranzactie: Vanzari
Casa de vanzare aproape de statiunea Caciulata Valcea
Romania, Valcea, Calimanesti,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

Vand casa si teren in Judetul Valcea, intr-o comuna linistita la aproximativ 12 km de baile din Statiunea Caciulata unde puteti beneficia de tratamente balneare, localizata la poalele Carpatilor Merdionali pe malul raului Olt, la 18 km nord de Rm. Valcea si la 80 km sud de Sibiu.
Anul constructiei este 1995, parterul este renovat recent si finisat la cheie, etajul la rosu cu posibilitate mansardare, suprafata casei este de 180 metri patrati, iar suprafata terenului 1.500 metri patrati.
Utilitati: apa, curent (trifazic), incalzire, centrala pe lemne, termopan, parter izolat, curte amenajata, trei locuri de parcare.
Parterul are trei camere, doua bai, o bucatarie, o sala de mese, la etaj la fel.

Nu doresc schimb.
Nr de contact. 0760 986 511

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 3
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 180
Amprenta la sol mp: 180
Suprafata teren mp: 1500
Suprafata curte mp: 1500
Front stradal: da
Tip Imobil: casa
An constructie: 1995
Balcoane: 2
Terase: 1
Utilitati: apa, curent (trifazic), incalzire, centrala pe lemne, termopan, parter izolat, curte amenajata, trei locuri de parcare.
Numar garaje: 2
Parcari: 3
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Facilitati transport: da
Zona: linistita

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Elena Tudosescu
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  41900.00 Euro €
  35162.48 GBP
  192840.56 RON
  45096.97 USD
  Contacteaza vanzatorul 076098xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Elena Tudosescu
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Valcea, Calimanesti

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!