Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa de vanzare Direct Proprietar Buftea

Romania, Ilfov, Buftea
Ultima actualizare 2 saptamani in urma
ID #3689
QR CODE
129000.00 Euro €
108256.80 GBP
593709.60 RON
138842.70 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Casa de vanzare Direct Proprietar Buftea
Romania, Ilfov, Buftea,
Modificat 2 saptamani in urma

Descriere

Casa de vanzare Direct Proprietar Crevedia Strada Manastirii,libera, disponibila imediat, direct de la proprietar, o oaza personala de natura, usor de ajuns in Bucuresti zilnic (2 cai de acces cu trafic bun, mai ales prin Chitila). Se poate ajunge repede la statia de metrou Straulesti (15 min cu masina in afara orelor de varf).
Constructie finalizata 2006, este la 1 km de Buftea (zona de blocuri cu RATB spre Bucuresti, Lidl, Penny si alte facilitati). Situata in localitatea Manastirea, langa complexul rezidential Uzinei, zona cu multe constructii noi, iesire la DC158, asfaltat si iluminat, langa DN1A.

Gazon cu trifoi, zeci de trandafiri si multe alte flori si aranjamente, foisor din fier forjat acoperit cu iedera, pergole cu struguri, pomi fructiferi care rodesc abundent (cires, visini, mar, par, cais, nectarin, prun, doi nuci mari, un smochin tanar si altele), zmeura, coacaze negre si rosii, mure, gradina de legume. Este o gospodarie de vis.

Achizitionata prin credit (cu toate actele verificate de banca) si imbunatatita, se vinde datorita unor probleme personale si financiare urgente.

Constructie parter 128 mp utili (151 mp construiti), finalizata 2006, 4 camere, 2 bai (cu 2 apartamente despartite la terasa doar printr-un prag BCA plus geam termopan, usor de scos, dupa preferinta). Construita din boltari de beton ranforsati cu plasa metalica, izolatie polistiren + vata minerala.
Curent electric, gaze, internet si cablu de mare viteza RDS, hidrofor de putere mare, fosa septica (canalizare disponibila pe viitor in 1-2 ani, primaria a contractat deja o firma).
Dispune de centrala termica premium marca Vaillant si aer conditionat in 3 dintre camere.

Se vinde partial mobilata si utilata, electrocasnicele sunt noi, nefolosite (Frigider LG A+++, masina de spalat LG A+++ cu uscator).
Gospodaria include si o magazie de 15 mp la intrare, construita modern in acelasi stil cu casa (izolata termic).

Momentan casa se poate viziona doar in weekend.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 148
Amprenta la sol mp: 148
Suprafata teren mp: 930
Suprafata curte mp: 772
Front stradal: 19
Tip Imobil: Casa
An constructie: 1998
Terase: 2
Utilitati: electricitate, gaze, put, fosa septica
Finisaje si dotari: Finisaje interioare si exteriaore de calitate
Regim inaltime: Parter
Parcari: 3
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Renovat
Facilitati transport: Maxi taxi si Ratb
Zona: Sat Manastirea

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Alina Palas
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  129000.00 Euro €
  108256.80 GBP
  593709.60 RON
  138842.70 USD
  Contacteaza vanzatorul 074438xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Alina Palas
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Buftea

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!