Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa de vanzare in zona Ford Craiova

Romania, Dolj, Craiova
Publicat 4 luni in urma
ID #373
QR CODE
124000.00 Euro €
104060.80 GBP
570697.60 RON
133461.20 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Casa de vanzare in zona Ford Craiova
Romania, Dolj, Craiova,
Publicat 4 luni in urma

Descriere

Casa de vanzare in zona Est - Craiova, reper Ford, avand 5 camere, 4 dormitoare,3 bai, plus pivnita. Casa a fost construita in 2004 si renovata in 2017.

Dotari : bucatarie: da; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala.

In cazul in care cineva doreste, exista posibiliatetea extinderii suprafetei de teren.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Agentie imobiliara
Numar camere: 5
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 230
Suprafata teren mp: 300
Tip Imobil: Vila
An constructie: 2004
Utilitati: toate utilitatile
Regim inaltime: P+1
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Zona: Ford

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Curteanu Alex
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  124000.00 Euro €
  104060.80 GBP
  570697.60 RON
  133461.20 USD
  Contacteaza vanzatorul 076465xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Curteanu Alex
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Dolj, Craiova

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!