Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa deosebita cu 1048 mp teren, zona exclusiv de case

Romania, Cluj, Cluj-Napoca
Publicat 4 luni in urma
ID #364
QR CODE
398000.00 Euro €
334001.60 GBP
1831755.20 RON
428367.40 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Casa deosebita cu 1048 mp teren, zona exclusiv de case
Romania, Cluj, Cluj-Napoca,
Publicat 4 luni in urma

Descriere

Casa constructie noua situata in cartierul Buna Ziua, zona linistita, retrasa de la trafic si zgomot.Suprafete interioare generoase si extrem de luminoase, casa avand orientare Est-Sud-Vest.Parterul este compartimentat in hol de acces, living, birou, bucatarie separata, baie, dressing si casa scarii.Terasa de 40 mp cu acces din bucatarie si birou.Etajul este format din 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, doua dressing-uri si un hol spatios.Demisolul: garaj pentru doua autoturisme, pivnita, sauna, baie, sala centralei, sala sport, sala Centralei termice si magazie.Constructie solida realizata pe fundatii si grinzi din beton armat, peretii din caramida Porotherm de 38 cm cu izolatie extrioara din polistiren.Finisaje si dotari moderne:


-parchet din lemn masiv in toata casa


-usi interioare din lemn de stejar


-semineu functional in living


-incalzire in pardoseala la Parter si in bai


-sistem de alarma


-doua centrale termice fiecare cu Boiler


-sistem automatizat la poarta de acces si usa de garaj.Curte si gradina frumos amenajate cu pavaje, gazon si arbusti ornamentali.


Gard din caramida care confera intimitate proprietatii.


Teren de Sport cu suprafata sintetica si nocturma.Loc de barbeque.Vecinatati frumoase formate exclusiv din case noi.Situatie juridica clara, CF liber de sarcini.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 6
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 300
Suprafata teren mp: 1048
Tip Imobil: Vila
An constructie: 2005
Balcoane: 1
Terase: 1
Utilitati: toate utilitatile
Regim inaltime: P+1
Numar garaje: 1
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Zona: Buna Ziua

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Petrus Cosmin
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  398000.00 Euro €
  334001.60 GBP
  1831755.20 RON
  428367.40 USD
  Contacteaza vanzatorul 072149xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Petrus Cosmin
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Cluj, Cluj-Napoca

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!