Casa Mobilata si Teren 408 mp in Domnesti, Teghes - 89.000 E neg.

România, Ilfov, Domnesti
Publicat 1 an in urmă
ID #8480
QR CODE
89.000 €
74.689 GBP
409.614 RON
95.791 USD
Condiții: Folosit
Tranzacție: Vânzări
Casa Mobilata si Teren 408 mp in Domnesti, Teghes - 89.000 E neg.
România, Ilfov, Domnesti,
Publicat 1 an in urmă

Descriere

Proprietar vand Casa individuala 90 mp, Mobilata si Teren 408 mp in Domnesti, Teghes, intrarea pe strada Caminului (strada asfaltata 2019)v- 89.000 Euro negociabil
Casa se vinde complet mobilata si dotata cu electrocasnice, mobila facuta la comanda, cu un design deosebit, inclusa in pret.
Zona verde, intre 2 paduri, aproape de raul Arges, la doar 11 km de Bucuresti, aproape de targul saptamanal din Domnesti.

Casa P+1, an 2006 decembrie, pe cadre beton armat, caramida Porotherm, izolatie exterioara polistiren, pod incapator, beci, finisaj exterior piatra decorativa, deschidere stradala dubla.
Parter: hol intrare luminos mobilat, living cu bucatarie open space complet mobilate si dotate, baia principala cu cada, debara, birou mare de lucru cu intrare proprie si baie de serviciu, pod deasupra acestuia.
Bucataria este dotata cu Combina frigorifica Beko incastrat in mobila, cuptor electric si hota Gorenje, plita pe gaz cu aprindere electrica, masina de spalat vase 12 seturi Beko, cuptor cu microunde, cosuri Jolly.
Etaj: Dormitor de dimensiuni mari complet mobilat, camera secundara cu ferestre panoramice. Aer conditionat Beko inclus.
Ferestre cu geam termopan PVC tratate termic, Plase de tantari la toate geamurile, Podele cu parchet de trafic intens si gresie de calitate, finisaj interior cu Piatra decorativa.
Curent, Gaz, Centrala proprie pe gaz economica, toate caloriferele dotate cu sistem de reglare a caldurii, Acces internet Fibra optica, videointerfon cu LCD color si yala electromagnetica, sistem supraveghere video (DVR + Camere). Put sapat cu 2 pompe hidrofor, una pentru instalatia casei si cealalta pentru sistemul de irigatii. Acces la canalizare si apa in apropiere.

Curtea finalizata, cu suprafata de 408 mp, aspersoare montate, gazon, gradina de flori, spatiu pentru legume, livada pe rod: 2 meri, 2 peri, 2 visini, 3 pruni de masa, piersic, nectarin, smochin, gutui, migdal pitic, vie de masa, capsuni, zmeur, mur, agrisi, coacazi, etc
Spatiu de luat masa afara (pergola) cu instalatia de apa trasa daca se doreste bucatarie exterioara, gratar pe lemne, magazie pentru unelte incapatoare.
Doua spatii betonate pentru 2 autoturisme de dimensiuni mari, fiecare cu poarta sa de acces, una acoperita.

Microbuz si autobuz la strada, spre Bucuresti (interval autobuz din 30 in 30 min si microbuz din 20 in 20 minute catre Ghencea).
Cadastru, Intabulare, acte la zi.
Se vinde deoarece ne mutam in alta localitate.
Direct proprietar, fara agentii imobiliare, fara comisioane suplimentare, nu fac schimburi. Se accepta Credit sau Prima Casa.

Contact:
Iulian
0726858595
Luni - Sambata 15:00 - 19:00 (pentru vizionari)

Informații suplimentare

Anunț oferit de: Proprietar
Număr camere: 4
Număr băi: 2
Suprafața construită mp: 90
Amprentă la sol mp: 65
Suprafață teren mp: 408
Front stradal: 30
Tip Imobil: Casa
An construcție: 2006
Utilități: Curent, Gaz, Centrala proprie pe gaz economica, toate caloriferele dotate cu sistem de reglare a caldurii, Acces internet Fibra optica
Finisaje si dotări: Ferestre cu geam termopan PVC tratate termic, Plase de tantari la toate geamurile, Podele cu parchet de trafic intens si gresie de calitate, finisaj interior cu Piatra decorativa.
Regim înalțime: P+1
Număr garaje: 1
Parcări: 2
Aer condiționat:
Mobilat :
Incălzire:
Stare imobil: Folosit
Facilitați transport: Microbuz si autobuz la strada, spre Bucuresti (interval autobuz din 30 in 30 min si microbuz din 20 in 20 minute catre Ghencea).
Zona: Teghes, intrarea pe strada Caminului (strada asfaltata 2019)

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Iulian
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg,jpeg.
  Maximum marime: 10Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate doar despre acest anunț.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  89.000 €
  74.689 GBP
  409.614 RON
  95.791 USD
  Contactează vânzătorul 072685xxxx

  Date despre vânzător

  Seller's picture
  Iulian
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  România, Ilfov, Domnesti
  Caminului