Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa si teren de vanzare Nenciulesti Teleorman

Romania, Teleorman, Nenciulesti
Publicat 1 saptamana in urma
ID #3381
QR CODE
1 - 1 de 2
Verifica cu vanzatorul
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Casa si teren de vanzare Nenciulesti Teleorman
Romania, Teleorman, Nenciulesti,
Publicat 1 saptamana in urma

Descriere

Casa si teren de vanzare Nenciulesti Teleorman, din caramida cu tabla,4 camere,semidecomandate,baie,2 fose septice,instalatie boiler,gresie,parchet,aer conditionat,ferestre+2 prispe inchise cu termopan,pivnita si alte anexe (magazii,solar cca,30 m,,2 puturi,etc),pomi fructiferi,gradina,bolta de vie,deschidere stradala 16 metri,teren plan 1000mp si cadastru facut.In acelasi pret intra si 2,5 hectare teren agricol.Sunt interesat si de un schimb cu garsoniera in Bucuresti.Pret NEGOCIABIL !

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 1
Suprafata construita mp: 120
Amprenta la sol mp: 130
Suprafata teren mp: 1000
Suprafata curte mp: 450
Front stradal: 16
Tip Imobil: parter
An constructie: 1970
Terase: 2 prispe
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Zona: centrala

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  GICA
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  Verifica cu vanzatorul
  Contacteaza vanzatorul 072892xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  GICA
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Teleorman, Nenciulesti

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!