Casa - vila de vanzare Găneasa Ilfov

România, Ilfov, Cozieni
Ultima actualizare 10 luni in urmă
ID #5396
QR CODE
350.000 €
293.720 GBP
1.610.840 RON
376.705 USD
Condiții: Folosit
Tranzacție: Vânzări
Casa - vila de vanzare Găneasa Ilfov
România, Ilfov, Cozieni,
Modificat 10 luni in urmă

Descriere

Casa - vila de vanzare Găneasa Ilfov, colt de rai pe malul lacului Pasarea, la numai 10 kilometri de Bucuresti intr-o zona feerica, la liziera padurii.

Va invitam sa vizionati o proprietate de care va veti indragosti iremediabil. Imobilul este construit in anul 2002 pe un teren de circa 1650 mp cu deschidere directa la lacul Pasarea. Proprietatea dispune de garaj pentru doua masini cu usa de garaj cu actionare electrica prin telecomanda si alte 5 locuri de parcare disponibile in curtea interioara. Accesul in curte se face tot controlat, portile fiind actionate electric cu telecomanda. Totodata, organizarea unei mici ferme este extrem de facila datorita spatiilor special amenajate in acest sens, deja existente: afumatoare ardeleneasca, fanar, magazie pentru depozitare, gospodarie individuala de apa. Aleea de acces auto este pavata cu dale de beton, iluminat ambiental, circa 30 de pomi fructiferi ajunsi la maturitate si multe alte elemente care fac ca aceasta proprietate sa devina prima dumneavoastra optiune.

Terasa cu vedere spre lac si padure: circa 30 mp. Veranda cu vedere spre curtea interioara: circa 18 mp.

Constructia este dispusa pe patru nivele pe un teren in trepte/panta, partea dinspre nord fiind dispusa in S+P+E+M iar partea sudica, cea cu deschiderea la lac fiind dispusa cu P+2E+M (etajul unu vazut din partea sudica fiind de fapt parterul vederii dinspre nord).

Demisolul contine spatiul tehnic si spalatoria, o pivnita ardeleneasca, un dormitor pentru personalul casei, un living de circa 30 mp si o bucatarie de vara. Casa beneficiaza si de buncar antiatomic si antiseismic la subsol.

Parterul cladirii contine bucataria deschisa in living, livingul principal cu semineul natural, un grup sanitar de serviciu si un birou de lucru. Bucataria are in fata blatului de lucru un perete cortina ce se continua si la nivelul superior cu o vedere superba catre lac si catre padure, sticla fiind cu efect de oglinda. Etajul 1 contine 3 dormitoare, 2 bai mari (circa 16 mp baia matrimoniala si 12 mp baia copiilor) si doua dressinguri. Mansarda este o suprafata deschisa cu destinatie de spatiu de relaxare in care se regaseste masa de biliard, cu suport de marmura.

Zidaria este din caramida dubla Porotherm si este realizata in anul 2001, finalizata in 2002. Izolatia este facuta cu simt de raspundere la exterior cu polistiren de mare densitate de grosime de 10 cm, iar la interior cu vata minerala si gips carton.
Fatada este finisata cu tencuiala decorativa. Casa nu este dotata cu sistem de climatizare, izolatia cladirii fiind suficienta pentru un mediu foarte placut atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara.

Incalzirea centrala a casei se face cu centrala termica mixta, atat pe gaze cat si pe combustibil lichid, avand doua arzatoare, arzatorul pe combustibil lichid, avand un rezervor ingropat in parcarea din fata casei cu o capacitate de 4 tone.

Alimentare electrica cu curent de forta la 380V, casa fiind bransata direct la curent de medie tensiune prin transformator propriu.

Alimentarea cu apa se face din trei surse diferite. Pentru irigarea gradinii exista un sistem de pompare apa din lac cu robineti de apa pe toata lungimea terenului; pentru apa potabila se poate face alimentarea ori din putul propriu cu o adancime de 55 ml (s-a patruns in al treilea strat de panza freatica), ori de la reteaua locala de alimentare cu apa. Gospodaria de apa are un rezervor cu capacitate de 4 tone si hidrofor de rezerva.

Casa este proprietate persoana fizica, nu este grevata de sarcini si este disponibila imediat.

Adresa: Str. Ganesei 53, Comuna Ganeasa, sat Cozieni, Judetul Ilfov. Aproximativ 15 km pana la kilometrul „zero” al capitalei. Pentru vizionari, va asteptam de Luni pana Duminica, cu un telefon in prealabil

Informații suplimentare

Anunț oferit de: Proprietar
Număr camere: 8
Număr băi: 3
Suprafața construită mp: 428
Amprentă la sol mp: 114
Suprafață teren mp: 1650
Front stradal: 14
Tip Imobil: Vilă
An construcție: 2002
Terase: 3
Utilități: electrictate, gaze, put 50m, fosa septica
Finisaje si dotări: Finisaje interioare si exterioare de calitate
Regim înalțime: D+P+1+M
Număr garaje: 2
Parcări: 5
Aer condiționat:
Mobilat :
Incălzire:
Stare imobil: Folosit
Facilitați transport: Maxi taxi, Stb
Zona: Ganeasa Ilfov

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Alexandru Caranica
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg,jpeg.
  Maximum marime: 10Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate doar despre acest anunț.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  350.000 €
  293.720 GBP
  1.610.840 RON
  376.705 USD
  Contactează vânzătorul 073524xxxx

  Date despre vânzător

  Seller's picture
  Alexandru Caranica
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  România, Ilfov, Cozieni
  Strada Gănesii Nr.53