Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa-vila de vanzare Intrarea Canalului Chiajna Ilfov

Romania, Ilfov, Chiajna
Publicat 1 saptamana in urma
ID #3810
QR CODE
116000.00 Euro €
97347.20 GBP
533878.40 RON
124850.80 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Casa-vila de vanzare Intrarea Canalului Chiajna Ilfov
Romania, Ilfov, Chiajna,
Publicat 1 saptamana in urma

Descriere

Casa-vila de vanzare Intrarea Canalului Chiajna Ilfov, este construita in perioada 2011 - 2012 din caramida poroterm ,anvelopata cu polistiren de 10 cm , are 135 mp teren si o amprenta la sol de 45 mp , P+Etaj+pod mansardat, in total 100 mp utili . Bucatarie,baie de serviciu + living pe parter si 2 dormitoare + baie cu cada la etaj .
Este situata pe malul canalului Arges ,str. Intrarea Canalului ,strada cu multa verdeata , asfaltata , cu iluminat public , la aprox 800 m de complexul Apusului din Militari . Statia de metrou Pacii este la 12-15 minute de mers, lejer, pe jos .
Casa face parte dintr-un duplex, are deschidere de 5 m , Este conectata la reteaua electrica , de gaz ( centrala termica Vismman -prin condensatie) si canalizare. Are fantana proprie . ).
In fata casei este amenajata ( din 2016) o terasa de aprox 17 mp acoperita cu tabla, captusita cu polistiren de 10 cm si lambriu lemn , inchisa cu termopan , ff luminoasa si utila in tot timpul anului . In spatele casei este o mica terasa de 15.mp amenajata cu gresie si spatiu pt. flori unde este si o camara( lipita de peretele exterior al casei ). Casa este prevazuta cu 2 aparate de aer conditionat - unul la etaj si unul in terasa din fata.
Pretul de vanzare este de 116.000 euro , usor negociabil .
Casa poate fi vanduta ,partial mobilata ( dormitoarele sunt dotate cu dresinguri – incorporate- toata mobila fiind comandata pe dimensiunile spatiului )

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 3
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 95
Amprenta la sol mp: 45
Suprafata teren mp: 135
Suprafata curte mp: 90
Front stradal: 5
Tip Imobil: Vila duplex
An constructie: 2012
Balcoane: 2
Terase: 2
Utilitati: electricitate, gaze, put, canalizare
Finisaje si dotari: Finisaje interioare si exterioare de calitate
Regim inaltime: P+1
Parcari: 2
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Facilitati transport: Ratb, Metrou
Zona: Rosu Chiajna Ilfov

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Liliana Popescu
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  116000.00 Euro €
  97347.20 GBP
  533878.40 RON
  124850.80 USD
  Contacteaza vanzatorul 078848xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Liliana Popescu
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Chiajna
  Intrarea Canalului Nr.3A

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!