Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Casa/vila de vanzare Direct Proprietar Bragadiru Strada Garofitei

Romania, Ilfov, Bragadiru
Publicat 2 luni in urma
ID #2607
QR CODE
79000.00 Euro €
66296.80 GBP
363589.60 RON
85027.70 USD
Conditii: Nou
Tranzactie: Vanzari
Casa/vila de vanzare Direct Proprietar Bragadiru Strada Garofitei
Romania, Ilfov, Bragadiru,
Publicat 2 luni in urma

Descriere

Casa/vila de vanzare Direct Proprietar Bragadiru Strada Garofitei zona noua in plina dezvoltare, acces exclusiv pe strazi asfaltate cu exceptia unei portiuni de 30m pietruita.
La constructia casei au fost folosite materiale de calitate, finisajele sunt si ele de calitate.Vila este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm, acoperisul este aflat in garantie timp de 40 ani, construita cu caramida POROTHERM, ferestre marca REHAU iar finisajele interioare sunt de inalta calitate. Detine 4 camere, 2 grupuri sanitare, balcon si o bucatarie, toate desfasurate in 105 m.p + 35 m.p.u pentru spatii de depozitare(pod) situate pe un teren de 223 m.p cu loc pentru amenajarea unei terase. O casa moderna, P+1, cu scara interioara, dormitor matrimonial, living spatios, pregatita la toate utilitatile APA, CANAL, GAZ).
Finisajele acestei vile ce vor imbraca in totalitate interiorul acesteia, inca nu au fost asamblate, desi noi le avem pregatite, deoarece lasam acest aspect pe mana viitorilor proprietari, de a-si alege designul preferat din cataloagele noastre ce le punem la dispozitie.
Pentru mai multe detalii si vizionari contactati direct proprietarul!

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 125
Amprenta la sol mp: 70
Suprafata teren mp: 224
Suprafata curte mp: 154
Front stradal: 14
Tip Imobil: Vila duplex
An constructie: 2017
Balcoane: 1
Terase: 1
Utilitati: electricitate, apa curenta, canalizare, gaze
Finisaje si dotari: Finisaje interioare si exterioare
Regim inaltime: P+1
Parcari: 1
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Facilitati transport: Maxi taxi si Ratb

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Jan Buzoianu
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  79000.00 Euro €
  66296.80 GBP
  363589.60 RON
  85027.70 USD
  Contacteaza vanzatorul 072227xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Jan Buzoianu
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bragadiru
  Strada Garofitei Nr.30B

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!