Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Duplex de vanzare in Ciolpani, Ilfov

Ultima actualizare 6 luni in urma
ID #2606
QR CODE
Verifica cu vanzatorul
Duplex de vanzare in Ciolpani, Ilfov
Modificat 6 luni in urma

Descriere

Duplex pe un teren de 1000mp cu gard din beton cu tigla (2 curti de 500 mp separate)in str. Olarilor, sat Piscu, com. Ciolpani, jud. Ilfov, construit in anul 2008, p+e+m, unul la cheie si unul fara finisaje interioare (cu cca 30.000 euro gata la cheie dupa dorinte), 225 mp utili fiecare, asfalt, toate utilitatile, Porotherm, Lindab, Gealan, inaltime gard 2,5 m, 150.000-120.000 euro.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 4
Suprafata construita mp: 2x270
Amprenta la sol mp: 130
Suprafata teren mp: 2x500
Suprafata curte mp: 2x500
Front stradal: Da
Tip Imobil: Duplex
An constructie: 2008
Balcoane: Nu
Terase: Da
Utilitati: Da
Finisaje si dotari: una la cheie si una fara finisaje int.
Regim inaltime: P+E+M
Numar garaje: Nu
Parcari: 7 locuri
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Facilitati transport: Da
Zona: Scrovistea

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Dumitrache
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  Verifica cu vanzatorul
  Contacteaza vanzatorul 072250xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Dumitrache
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Vânzătorul nu a specificat locația
  Strada Olarilor

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!