Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Locuinta cu posibilitati multiple de utilizare

Publicat 1 saptamana in urma
ID #3792
QR CODE
298000.00 Euro €
250081.60 GBP
1371515.20 RON
320737.40 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Locuinta cu posibilitati multiple de utilizare
Publicat 1 saptamana in urma

Descriere

Casa de 500 mp pe un teren de 1870 mp cu arhitectura deosebita P + 1E partial. Gradina interioara de 130 mp; etaj cu balcon interior si un balcon exterior; 2 terase exterioare; 3 dormitoare cu baie proprie; bucatarie; sufragerie; living; bar; birou; biblioteca; dresing room; sala sport; garaj; crama; gresie, faianta, parchet; 3 camere in mansarda nu sunt finalizate (sunt la alb); mini livada; bolta; gradina de zarzavat; parc; piscina in curs de amenajare; apa din 2 surse; canalizare; gaze; zona centrala, linistita, inconjurata de gradini; perspectiva larga asupra unei parti din oras. Poate fi usor transformata in pensiune, restaurant cu gradina interioara, centru cabinete medicale, etc.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 9
Numar bai: 5
Suprafata construita mp: 500
Amprenta la sol mp: 300
Suprafata teren mp: 500
Suprafata curte mp: 1871
Front stradal: 3
Tip Imobil: vila P+!E
An constructie: 1999
Balcoane: 1
Terase: 3
Utilitati: apa, canal, electricitate, gaze
Finisaje si dotari: parchet, gresie, faianta
Regim inaltime: P + 1E partial
Numar garaje: 1
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Zona: central

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Deltaic
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  298000.00 Euro €
  250081.60 GBP
  1371515.20 RON
  320737.40 USD
  Contacteaza vanzatorul +4074536xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Deltaic
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Vânzătorul nu a specificat locația
  Str Libertatii

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!