Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Proprietar vand vila Busteni Poiana

Romania, Prahova, Busteni
Publicat 1 saptamana in urma
ID #3119
QR CODE
240000.00 Euro €
201408.00 GBP
1104576.00 RON
258312.00 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Proprietar vand vila Busteni Poiana
Romania, Prahova, Busteni,
Publicat 1 saptamana in urma

Descriere

Vila in Busteni Poiana.Central,Confort 1, Decomandat. Compusa din: Parter, Etaj Si Mansarda. Teren 609mp, Garaj. Ofera o priveliste frumoasa asupra Muntiilor. mobilat.
Relatii Email.

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 3
Suprafata construita mp: 119
Amprenta la sol mp: 2
Suprafata teren mp: 609
Suprafata curte mp: 409
Front stradal: 30
Tip Imobil: Vila
An constructie: 2003
Balcoane: 2
Terase: 2
Utilitati: Toate
Finisaje si dotari: toate
Numar garaje: 1
Parcari: 1
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Facilitati transport: zona turistica
Zona: central

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 2. Apr 2018

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  240000.00 Euro €
  201408.00 GBP
  1104576.00 RON
  258312.00 USD
  Contacteaza vanzatorul 072995xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 02/04/2018

  Locația imobilului

  Romania, Prahova, Busteni
  Gloriei 25 A

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!