Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Vila de vanzare Direct Proprietar Cornetu Ilfov Strada Podisor

Romania, Ilfov, Cornetu
Publicat 3 luni in urma
ID #1539
QR CODE
74900.00 Euro €
62856.08 GBP
344719.76 RON
80614.87 USD
Conditii: Nou
Tranzactie: Vanzari
Vila de vanzare Direct Proprietar Cornetu Ilfov Strada Podisor
Romania, Ilfov, Cornetu,
Publicat 3 luni in urma

Descriere

Vila de vanzare Direct Proprietar Cornetu Ilfov Strada Podisor este un model de vila duplex, la constructia ei au fost folosite materiale de calitate,foto si filmari video pe fiecare etapa de constructie,finisajele sunt de inalta calitate, sape si tencuieli mecanizatre, planseu betonat parter si etaj.
Vila se vinde la gata la pretul de 74.900 Euro cu finisaje la alegerea cumparatorului intr-un buget pus la dispozitie de dezvoltator, 50 lei/mp gresie, faianta, parchet, usi 450 lei.
Accesul se face exclusiv pe sosele asfaltate, strada unde este pozitionata este deasemenea asfaltala,in vecinatate sunt vile noi si vecini de calitate.
Accesul in curte se face pe drum privat de servitute care va deservii doua vile duplex si separat 4 locuri de parcare pentru oaspeti, separat fata de locurile fiecaruia din curtea proprie.
In zona sunt magazine, scoli, gradinite se ajunge in Bucuresti in 10 minute.
Aceasta oferta dispune de prezentare video se afla sub informatii suplimentare.
Pentru detalii complete si programare vizionare contactati direct proprietarul!

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 4
Numar bai: 2
Suprafata construita mp: 135
Amprenta la sol mp: 68
Suprafata teren mp: 250
Suprafata curte mp: 182
Front stradal: 10
Tip Imobil: Vila Duplex
An constructie: 2017
Balcoane: 2
Terase: 1
Utilitati: put, apa curenta, fosa septica, canalizare, electricitate, gaze
Finisaje si dotari: Finisaje interioare si exterioare de calitate
Regim inaltime: P+1
Parcari: 4
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Nou
Facilitati transport: Maxi Taxi si Ratb
Zona: Bragadiru-Cornetu

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Gabriel Posircaru
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  74900.00 Euro €
  62856.08 GBP
  344719.76 RON
  80614.87 USD
  Contacteaza vanzatorul 076281xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Gabriel Posircaru
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Cornetu
  Strada Podisor Nr.42A

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!