Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Vila de vanzare Mogosoaia Ilfov Strada Vanatorilor

Romania, Ilfov, Mogosoaia
Ultima actualizare 1 an in urma
ID #1166
QR CODE
550000.00 Euro €
461560.00 GBP
2531320.00 RON
591965.00 USD
Conditii: Folosit
Tranzactie: Vanzari
Vila de vanzare Mogosoaia Ilfov Strada Vanatorilor
Romania, Ilfov, Mogosoaia,
Modificat 1 an in urma

Descriere

Vila de vanzare Mogosoaia Ilfov Strada Vanatorilor
Casa se afla in Mogosoaia Ilfov langa padure zona exclusiv de vile noi, la construtia ei au fost folosite materiale de inalta calitate, finisajele si dotarile sunt de lux.
Casa are ca finisaje stuco venetian, pardoseli cu granit,baile au granit si marmura ,,Laste'', incalzire in pardoseala, panouri solare 5 bucati marca Rehau, pompa de caldura geo cu 2 puturi forate la 100m adancime, supraveghere video,aspirator centralizat cu tubulatura in toata casa marca Rehau, alarma conectata la firme de securitate, curtea foarte frumos amenafata cu stejari, pomi fructiferi, flori, arbusti,loc de parcare acoperit cu structura metalica si policarbonat, piscina acoperita, gratar, magazie pentru unelte si toaleta de serviciu afara.
In zona sunt magazine, scoli, gradinite,se ajunge in Bucuresti in 5 minut, acces prin Bulevardul Bucurestii Noi sau Soseaua Chitilei cu acces direct exclusiv pe strazi asfaltate.
Aceasta oferta dispune de prezentare video se afla sub informatii suplimentare!
Pentru mai multe detalii tehnice si vizionari contactati direct proprietarul!

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Numar camere: 5
Numar bai: 5
Suprafata construita mp: 320
Amprenta la sol mp: 230
Suprafata teren mp: 1200
Suprafata curte mp: 970
Front stradal: 25
Tip Imobil: Vila
An constructie: 2012
Terase: 3
Utilitati: apa curenta, put, fosa ecologica, gaze
Finisaje si dotari: Finisaje interioare si exterioare de lux
Regim inaltime: P+1
Numar garaje: 1
Parcari: 1
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Folosit
Facilitati transport: Ratb si maxi taxi
Zona: Mogosoaia padure

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Ionel Mocanu
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  550000.00 Euro €
  461560.00 GBP
  2531320.00 RON
  591965.00 USD
  Contacteaza vanzatorul 072339xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Ionel Mocanu
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Mogosoaia
  Strada Vanatorilor Nr.16

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!