Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Vila proprietar

Romania, Bucuresti
Publicat 4 luni in urma
ID #687
QR CODE
258000.00 Euro €
216513.60 GBP
1187419.20 RON
277685.40 USD
Vila proprietar
Romania, Bucuresti,
Publicat 4 luni in urma

Descriere

Casa renovata recent cu materiale de cea mai buna calitate, cu un design si finisaje moderne cu toate utilitatile, nelocuita.
Parterul este format dintr-un living de 60m, o bucatarie de 25m , camera tehnica si baie ; la etaj avem 2 dormitoare cu baie (unul din dormitoare are o terasa de 25m.) si dormitorul matrimonial cu dresing + baie si balcon.
Casa mai dispune de un pod locuibil de 100m si pivnita de 25m.
Curte 100 m, garaj.
Casa se afla intr-o zona foarte linistita (zona Anteaeriana)

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Aer conditionat:
Mobilat :
Incalzire:
Stare imobil: Renovat

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 30. Jun 2017

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  258000.00 Euro €
  216513.60 GBP
  1187419.20 RON
  277685.40 USD
  Contacteaza vanzatorul 072427xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 30/06/2017

  Locația imobilului

  Romania, Bucuresti
  Zona Anteaeriana

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!