Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Politica de confidentialitate

Declaratie de confidentialitate

 

BazarulDeCase.ro se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente a oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de marketing si de prestari servicii.

 

 

 

BazarulDeCase.ro  proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze in orice moment conformitatea cu regulile GDPR.

 

 

 

Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

 

 

 

Principii

 

 

Politica de protejare a datelor in BazarulDeCase.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

 

 

 

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;

 

 

Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

 

 

Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;

Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;

 

 

Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;

 

 

Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;

 

 

Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;

 

 

Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

 

 

Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

 

 

 

 

Datele personale

 

 

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, etc.

 

 

 

Colectarea datelor personale

 

 

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale pentru ca BazarulDeCase.ro sa isi poata imbunatatii serviciile.

 

 

 

Putem colecta date precum: Nume, email, telefon, adresa fizica.

 

 

 

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului www.BazarulDeCase.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilordumneavoastra, respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

 

 

 

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si sa imbunatatim functionarea site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

 

 

 

Cine are acces la datele dvs.?

 

 

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;

2. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;

3. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

4. Servicii de trimite SMS - numarul de telefon;

5. Servicii de procesare plati online - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

6. Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;

7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp;

8. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cnp;

 

 

 

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

 

 

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

 

 

 

Care sunt drepturile Dvs.?

 

 

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

- dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea BazarulDeCase.ro o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii. BazarulDeCase.ro  poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. Informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.

- dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre BazarulDeCase.ro  a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. BazarulDeCase.ro va va comunica orice rectificare a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.

- dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea BazarulDeCase.ro stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar BazarulDeCase.ro are obligația de a sterge datele respective. BazarulDeCase.ro va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter personal, cu excepția cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.

- dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea BazarulDeCase.ro restrictionarea prelucrarii. BazarulDeCase.ro va va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dvs., cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.

- dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre BazarulDeCase.ro, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

- dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

- dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

- dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de BazarulDeCase.ro pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

 

 

Cum aveti acces la datele dvs.?

 

 

 

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa de email: office@bazaruldecase.ro

 

BazarulDeCase.ro va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

 

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de BazarulDeCase.ro gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, BazarulDeCase.ro poate:

fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

fie sa refuze sa dea curs cererii.

 

 

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Regulilor / Termeni, livrare garantii  si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Propietarul acestui site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, bazaruldecase.ro precum si Politica de confidentialitate si regulile / termeni livrare garantii, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul bazaruldecase.ro si pentru Costache Constantin ce are calitatea de autor/proprietar/administrator.  Aceste website (asa cum exista el in prezent sau va fi ulterior implementat)  va fi denumit generic, in mod individual  Site  in cele ce urmeaza.

 

Definitii
1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
9. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.
 

Colectarea de date cu caracter personal
Site-ul bucium.net poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de Contact prezentat pe site-ul bazaruldecase.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Acestea for fi considerate date cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
Pentru a livra produsele(romane, nuvele, si alte produse literare) la adresa si persoana dumneavoastra cu documentele cu care va identificati
Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
 

Site-ul bazaruldecase.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Site-ul cartile marii.ro poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru a imbunatati securitatea accesului;
Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor cu caracter personal, iar site-ul bazaruldecase.ro nu le va putea utiliza decat pentru a va contacta direct pe dvs.

Site-ul bazaruldecase.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale site-ului bazaruldecase.ro , sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

bazaruldecase.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

 

Colectarea de date cu caracter personal II
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul bazaruldecase.ro implica:

Formularele de plata online  prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce pe bazaruldecase.ro, ce vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Nu folosim sau colectam datele cu caracter personal colectate pe site-ul ce are ca scop efectuarea platii pentru produsele sau serviciile oferite de bazaruldecase.ro.

 

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
Bucium.net poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

realizarii de analize/rapoarte;
realizarii de informari;
publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre bazaruldecase.ro.
 

Securitatea datelor colectate
Bucium.net utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care Site-ul  este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia bazaruldecase.ro, este periodic analizata dpdv al securitatii.

 
Impunerea acestei Politici de Confidentialitate & Legislatie
Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre cartilemarilor.ro si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la unul din administratori. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!