Anunturi imobiliare proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatatori imobiliari, case-vile de vanzare, apartamente de vanzare, terenuri de vanzare, oferte vanzari sau inchirieri cu preturi intre 5-10.000.000 euro. Mii de oferte de actualitate!

Proprietar vand Intravilan , toate utilitatile Sos Buc.-Magurele

Romania, Ilfov, Magurele
Publicat 1 luna in urma
ID #2955
QR CODE
1 - 1 de 3
40.00 Euro €
33.57 GBP
184.10 RON
43.05 USD
Tranzactie: Vanzari
Proprietar vand Intravilan , toate utilitatile Sos Buc.-Magurele
Romania, Ilfov, Magurele,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

Teren intravilan front stradal 25m la Sos Bucuresti-Magurele , si 32 m la drum neamenajat; Drum asfaltat pe 1/2 din adancimea terenului , put existent pe teren, gaze - la strada, se asigura racordare la curent electric din transformator propriu. Suprafata : 12000 mp, cu posibilatea extinderii pana la 18500mp.
Destinatie ; comercial, industrial

Informatii suplimentare

Anunt oferit de: Propietar
Suprafata teren mp: 12000
Front stradal: 24
Utilitati: gaze- la limita proprietatii
apa - put forat pe teren
curent electric - racordare din transformatorul proprietrului
Clasificare teren: intravilan
Destinatie teren: Constructii
Constructii pe teren: Nu
P.U.Z: Da
Cadastru si intabulare: Da
Facilitati transport: Sosea cu 2 benzi pe sens, 800m de Soseaua de Centura si 8Km de Casa Poporului
Zona: sos Bucuresti- Magurele langa Urgent Cargus si Aluminium Promotion

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 13. Mar 2018

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ...
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  Adăugați un comentariu nou
  40.00 Euro €
  33.57 GBP
  184.10 RON
  43.05 USD
  Contacteaza vanzatorul 072238xxxx

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Proprietar
  Pe site din 13/03/2018

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Magurele
  Strada Atomistilor 87

  Platforma Nationala de Publicitate Imobiliara BazarulDeCase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul Programului Prima Casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare.
  Pe BazarulDeCase.ro gasiti anunturi imobiliare cu oferte, vanzari si inchirieri, case-vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale-birouri.
  In aprilie 2017 am schimbat vechea platforma cu actuala platforma de ultima generatie, s-au facut optimizari SEO pentru a fi listati in prima pagina google la cuvinte de cautare in domeniul imobiliare.
  Actuala platforma este optimizata pentru viteza de accesare, cand navigati pe site se incarca rapid, fie ca ne vizitati de pe telefonul mobil, tableta, desktop.
  Ne mandrim cu pozitii de top in listarea google la criteriile de cautare: vile proprietari, anunturi vile proprietari, anunturi case proprietari, anunturi imobiliare proprietari, case de vanzare proprietari, apartamente de vanzare proprietari, vand casa proprietar, imobiliare proprietari, imobiliare fara comision, anunturi proprietari, anunturi imobiliare gratuite proprietari, imobiliare proprietari romania, anunturi imobiliare agentii, anunturi imobiliare dezvoltatori, si putem continua cu multe exemple.
  Am dezvoltat pentru dumneavoastra si un blog unde postam articole si stiri din domeniul imobiliar, dar si sfaturi pentru cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un imobil, acesta poate fi accesat de pe prima pagina din partea de jos sau direct Blog.BazarulDeCase.ro.
  Din dorinta de a fi mai eficienti cu servicii de calitate la nivel national, am dezvoltat platforma Partener.BazarulDeCase.ro si aici cine doreste sa faca o cariera de succes in publicitatea imobiliara se poate inregistra ca Partener la BazarulDeCase.ro
  BazarulDeCase.ro un brand romanesc pentru toti romanii!