Termeni și condiții

Termeni si condiții

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite prin intermediul  platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro ),implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

Folosirea platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro  si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

Propietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea ,prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

 1. Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite  prin intermediul site-ului www.bazaruldecase.ro, persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe platform imobiliara www.bazaruldecase.ro pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de imobile.

Platforma imobiliara www.bazaruldecase.ro  contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, propietarul nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea.

Includerea legaturilor sau trimiterilor in platform imobiliara www.bazaruldecase.ro  este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar.

Intrucat propietarul nu poate garanta,controla actualitatea,exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe www.bazaruldecase.ro  utilizatorul acceseaza acele site-uri si sau le foloseste serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Intregul continut al platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro  incluzand, dar fara a se limita la texte in limita trecuta in site la adaugarea unui anunt, imagini maxim 12 foto, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea site-ului si sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro , fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si sau date de pe acest site in scopul republicarii,distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Definitii - Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Platforma imobiliara www.bazaruldecase.ro , inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.bazaruldecase.ro  nu fac obiectul si nicinu intra in sfera acestei definitii.

Utilizator - orice persoana fizica sau juridica in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza platform imobiliara www.bazaruldecase.ro  fiind interesata de datele,informatiile, Anunturile si  sau serviciile furnizate prin intermediul platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate  prin intermediul www.bazaruldecase.ro

Furnizor S.C Bazarul de Case Group S.R.L , J40/3149/2009, RO25252437, cu Sediul Social in Bucuresti, Str. Golovita Nr.11-13, Sector 1

Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de propietar prin intermediul platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro cu privire la vanzarea sau inchirierea unui imobil,care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul.

Termeni si Conditii - prevederile din acest document, care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro , aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de propietar prin intermediul www.bazaruldecase.ro

Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea,moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe platform imobiliara www.bazaruldecase.ro

 1. Aspecte GeneraleSus

Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe www.bazaruldecase.ro, care sa contina:

-datele reale de contact ale Utilizatorului,

-descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului,

-pretul.

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si sau comunicate Furnizorului.

Procedura postarii unui Anunt pe platform imobiliara www.bazaruldecase.ro este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe platform imobiliara www.bazaruldecase.ro

PROMOTIONAL POSTAREA DE ANUNTURI PE PLATFORMA IMOBILIARA www.bazaruldecase.ro este gratuita incepand cu 26.04.2017 data la care lanseaza noua platform imobiliara dedicata Proprietarilor, Agentiilor Imobiliare si Dezvoltatorilor imobiliari!

PPOMOTIA ESTE VALABILA PE TERMEN NELIMITAT!

Valabilitatea unui anunt este de 30 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si

O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 1. Drepturile si Obligatiile FurnizoruluiSus

Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro care sunt conforme cu prevederile,conditiile impuse prin prezentul document.

Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea platformei sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe www.bazaruldecase.ro de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe www.bazaruldecase.ro

Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca platform imobiliara www.bazaruldecase.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil  pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si sau partenerilor sai.

Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod,in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro

Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau aconturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. Deasemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de platform imobiliara www.bazaruldecase.ro, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizar publicare in conditiile prevazute de prezentul document.

Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masurapentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii platformei imobiliare www.bazaruldecase.ro

 1. Drepturile si Obligatiile UtilizatoruluiSus

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul

Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si sau transmiterea Anuntului catre Furnizor spre publicare pe www.bazaruldecase.ro  prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe www.bazaruldecase.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

 1. Verificarea/Moderarea AnunturilorSus

Verificarea,moderarea Anunturilor publicate pe www.bazaruldecase.ro  de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfelsa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi imobil.

Nu este permisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut la un interval mai mic de 30 zile (termenul de reactualizare al unui anunt)

Un Anunt este valabil pentru un singur imobil. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe imobile.

Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturimult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu deprezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate

Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru

-droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene.

-alcool si bauturi alcoolice.

-tigari si produse pe baza de tutun

-servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare.

-bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima.

-bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana.

-bunuri inexistente.

-animale pe cale de disparitie.

-matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare.

-oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat.

-oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin internet.

-produse contrafacute sau replici.

-cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca.

-materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde).

-muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala.

-lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma.

-servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare.

-produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante.

-organe umane.

-arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vânatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie,

-arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, maciuci si bastoane telescopice).

-arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

-nu acceptam anunturile referioare la jocuri de noroc, tranzactii virtuale.

-nu mai acceptam anunturi ce vizeaza servicii de deblocare iCloud.

-nu acceptam anunturi referitoare la bunuri ce se afla in afara tarii.

-nu acceptam anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.

Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri.

Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care

nu au legatura cu produsul / serviciul oferit)

Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru

trimiterea lor va fi dezactivat.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe www.bazaruldecase.ro  (inclusiv cele promovate), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe www.bazaruldecase.ro

In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Pagina bucium.net, atunci Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.

In situatia in care un anunt promovat este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile site-ului bucium.net, Utilizatorul va primi in contul de pe site, credit echivalent cu pretul achitat pentru promovare. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor anunturi, care respecta Termenii si Conditiile, pe site si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Pagina bucium.net in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

In cazul in care un anunt promovat este raportat ca fiind expirat, iar daca din verificarile echipei de moderare reiese faptul ca obiectul/seriviciul din anunt nu mai este valabil, acesta va fi dezactivat, iar creditul serviciului de promovare nu se va restitui in contul www.bazaruldecase.ro

 1. Promovarea AnunturilorSus

Orice Anunt postat pe platform imobiliara www.bazaruldecase.ro direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolului 8.2.

Promovarea unui anunt consta in:

evidentiere sa in lista, cu alta culoare fata de celelalte Anunturi;

includerea anuntului in galeria de Anunturi promovate (unde sunt afisate aleatoriu cate 3 anunturi promovate la fiecare incarcare a paginii);

actualizarea perioada promovarii (valabil doar pentru anunturile promovate pentru 30 zile).

Promovarea este valabila pentru un singur anunt. Zilele ramase nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit.

 1. Preturi. Modalitati de plataSus

Preturile pentru serviciile oferite de Furnizor sunt definite in Anexa 1.

In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat pe Pagina bucium.net in maxim 1 ora de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

Plata in pagina bucium.net se poate face prin trimiterea unui SMS cu suprataxa, card online sau prin folosirea creditului din contul bucium.net

Preturile prezentate in Anexa 1 sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la Anunt.

Datele necesare efectuarii platii prin SMS vor fi furnizate Utilizatorului dupa completarea si salvarea formularului de creare a unui Anunt.

SMS-urile care vor contine alte date decat cele specificate expres de catre Furnizor in vederea efectuarii platii nu vor duce la promovarea Anuntului deoarece nu pot fi prelucrate de catre Furnizor, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a achitat pretul publicarii  Anuntului conform Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii Anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.

Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de PayU, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina catre care va fi redirectionat Utilizatorul.

Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Plata pentru serviciul de Promovare al anuntului pe bucium.net se realizeaza astfel:

Daca metoda de plata selectata este online, prin card bancar: in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati PayU.

Daca metoda de plata este prin SMS, prin cartela PrePay: plata se retine din creditul in EUR disponibil in contul cartelei.

Daca metoda de plata este prin SMS, prin abonament telefonic: plata va fi afisata in RON pe urmatoarea factura de plata catre operatorul de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Telekom), la cursul de schimb specificat de acesta.

 1. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea UtilizatorilorSus

Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv

Anunturile transmise/publicate/nepublicate  pe www.bazaruldecase.ro, in termen de maxim 7zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

De asemenea, Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Paginii bucium.net care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate  ori cu privire la cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Paginii bucium.net, despre care au cunostinta.

Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe www.bazaruldecase.ro

Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului 

sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul

sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care

au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis

Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor

cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

 1. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter PersonalSus

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor

date, modificata si completata prin Legea 102/2005, propietarul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si

numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii bucium.net si/sau completarii formularelor

disponibile pe www.bazaruldecase.ro

Orice persoana care acceseaza www.bazaruldecase.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe www.bazaruldecase.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea datele cucaracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre propietar prin intermediul www.bazaruldecase.ro  vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrariielatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferitede Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe www.bazaruldecase.ro  vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa 

dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

 1. Modificarile prezentului documentSus

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Utilizatorului.

Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

 1. Legea aplicabila. LitigiiSus

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea

romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.